Reklamation

Om du som kund till Facility Management inte är nöjd med någon av våra leveranser eller produkter kan du göra en reklamation. Detta gäller oavsett om tjänsten är utförd av vår egen personal eller via någon av våra underleverantörer (Coor m.m.).

Vi beklagar såklart att du är missnöjd, men är glada för att du berättar det för oss så att vi kan förbättra och utveckla vår verksamhet.

Hur gör jag en reklamation?

För att göra en reklamation eller felanmälan kontaktar du Facility Managements Kundsupport.

För att vi bäst ska kunna avgöra orsaken till problemet är det viktigt att du anger vad du anser är fel och på vilket sätt leveransen eller produkten är bristfällig när du gör din reklamation.

Reklamationsprocess

När vi har tagit emot din reklamation och säkerställt att vi har alla uppgifter som behövs för att hantera ärendet, skickas den vidare till ansvarig person för utredning. Ansvarig person kommer sedan att avgöra om reklamationen är godkänd eller inte.

Vår verksamhet sträcker sig över väldigt många områden och om en reklamation godkänns eller inte bedöms utifrån den aktuella tjänsten eller produkten som du reklamerar. Du som kund får dock alltid återkoppling gällande din reklamation - och i de fall som reklamationen har godkänts kommer du även att få information om vilken eller vilka åtgärder som kommer att genomföras.

Exempel på en reklamation

I ett försök att tydliggöra om en reklamation är godkänd eller inte, tar vi lokalvård som ett exempel. Utebliven städning, matsopor i matsal/pentry som inte töms eller att toalettpapper och annat förbrukningsmaterial inte fylls på - är alla exempel på godkända reklamationer, medan moment som ett rengjort bord i matsalen eller en friskluftsventil på toaletten, inte är det.

Mer information, se FM:s tjänstekatalog